School Times and Dates

School Times and Dates

School Start and Finish Times
8.45am – 3.10pm other than Wednesdays when school finishes at 2.10pm.
Please make sure your child/ren are at school on time.
All learning times are very important for your child/ren’s education.
A more detailed list of bell times can be found here.

School Calendar
The school calendar can be found here

Term Dates – 2018
Term 1 runs from Monday 29 January to Friday 13 April
Waitangi Day – Tuesday 6 February
Good Friday – Friday 30 March
Easter Sunday – Sunday 2 April
Easter Monday – Monday 3 April
Teacher-only Day – Tuesday 4 April

Term  2 runs from Monday 30 April to Friday 6 July
Teacher-only Day – Friday 1 June
Queen’s Birthday – Monday 4 June</td>

Term 3 runs from Monday 23 July to Friday 28 September
Teacher-only Day – Friday 24 August

Term 4 runs from Monday 15 October to Friday 14 December
Labour Day – Monday 22 October
Teacher-only Day – Monday 12 November

 

Bell Times

Mon, Tues, Thu, Fri

Whanau time 8.45 – 9.05 20 minutes
Period 1 9.05 – 10.05 60 minutes
Period 2 10.05 – 11.05 60 minutes
Interval 11.05 – 11.30 25 minutes
Period 3 11.30 – 12.30 60 minutes
Period 4 12.30 – 1.30 60 minutes
Lunch 1.30 – 2.10 40 minutes
Period 5 2.10 – 3.10 60 minutes

Wednesday

Whanau time 8.45 – 9.05 20 minutes
Period 1 9.05 – 10.05 60 minutes
Period 2 10.05 – 11.05 60 minutes
Interval 11.05 – 11.30 25 minutes
Period 3 11.30 – 12.30 60 minutes
Lunch 12.30 – 1.10 40 minutes
Period 4 1.10 – 2.10 60 minutes 


Friday – Whole school Assembly – 
(40 minutes incl. call down time)

Whanau Time 8.45 – 9.00   15 minutes
Period 1 9.00 – 9.55   55 minutes
Period 2 9.55 – 10.50   55 minutes
Interval 10.50 – 11.15   25 minutes
Period 3 11.15 – 12.10 55 minutes
Period 4 12.10 – 1.00 50 minutes
Lunch 1.00 – 1.40 40 minutes
Period 5 1.40 – 2.30 50 minutes
Assembly 2.30 – 3.10 40 minutes

 First Monday of Term 2, 3, and 4                                                   

Whanau time 8.45 – 9.05 20 minutes
Period 1 9.05 – 9.55 50 minutes
Period 2 9.55 – 10.45 50 minutes
Interval 10.45 – 11.05 20 minutes
Period 3 11.05 – 11.55 50 minutes
Period 4 11.55– 12.45 50 minutes
Lunch 12.45 – 1.20 35 minutes
Period 5 1.20 – 2.10 50 minutes

 Last day of term

Whanau time 8.45 – 9.05 60 minutes
Period 1 9.05 – 10.05 60 minutes
Period 2 10.45 – 11.05 20 minutes
Interval 11.05 – 11.30 25 minutes
Period 3 11.30 – 12.30 60 minutes
Period 4 12.30 – 1.30 60 minutes
Lunch 1.30 – 2.10 40 minutes
Period 5 2.10 – 2.40 30 minutes
Whanau time /Clean up 2.40 – 3.10 30 minutes